Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop

Over ons

Bohn Stafleu van Loghum is uitgever van onder andere studiemateriaal voor gespecialiseerde opleidingen op academisch niveau, voor hbo en mbo. We geven onder andere boeken, apps en e-books uit voor de studierichtingen medisch, paramedisch, verpleging en verzorging, agogisch, GGz, welzijn, kinderopvang en zorgmanagement.  Voor het basisonderwijs geven we een schrijfmethode uit (Schrijven leer je zo!) en leermiddelen voor bewegingsonderwijs.


Nieuwe naam
Bohn Stafleu van Loghum heeft in augustus 2015 de gezondheidsportefeuille van Reed Business Nederland overgenomen, met educatieve titels als Coëlho, Pedagogisch Kader, de serie Medische beeldvorming en radiotherapie en de reeks specialistische leerboeken voor verpleegkundigen. 

Kwaliteit
Bij alle uitgaven hechten we grote waarde aan de kwaliteit. Daarom werken we samen met vooraanstaande auteurs en redacteuren. Zij zijn allen autoriteit in hun vakgebied en hebben uitgebreide kennis van theorie en praktijk.

Innovatie
We houden rekening met digitale ontwikkelingen en behoeftes van studenten, docenten en auteurs. Steeds meer van onze educatieve uitgaven verschijnen als digitaal boek in StudieCloud, als e-book of als app. Inmiddels hebben bijna 50 voormalige Reed Business-titels een digitale component op StudieCloud. Intussen gaan we door met het ontwikkelingen van nieuwe digitale studiematerialen en blended learning.

Springer Media
Springer Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich richt op de gezondheidszorg en een lange historie kent als medische uitgeverij. 
Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding, beroepsuitoefening en praktijkvoering voor studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg. 
Op mondiaal niveau maken wij deel uit van Springer Nature.

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur