Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop

Docenten

Bent u op zoek naar nieuwe boeken voor uw lesprogramma? Of benieuwd welk studiemateriaal geschikt is voor uw vakgebied? Wij geven vrijblijvend persoonlijk advies. En u kunt van elk studieboek een docentexemplaar aanvragen.

Als docent zoekt u boeken van hoge kwaliteit die naadloos aansluiten op uw lesstof. Een deel van deze uitgaven is geschikt voor het basiscurriculum geneeskunde en hbo-verpleegkunde. Wij bieden bovendien lesmateriaal op het gebied van gespecialiseerde opleidingen binnen de geneeskunde en de verpleegkunde. Ook hebben we een groot aantal titels die bestemd zijn voor paramedische opleidingen, beleid en management, welzijn en kinderopvang. Tot slot geven we voor het basisonderwijs de schrijfmethode Schrijven leer je zo! uit en lesmateriaal dat geschikt is voor het bewegingsonderwijs.

Docentexemplaar
Bohn Stafleu van Loghum biedt docenten, onderwijsontwikkelaars en studiecoördinatoren de mogelijkheid om docentenexemplaren aan te vragen onder voorwaarde dat de uitgave geschikt moet zijn voor de module en het niveau van de opleiding waaraan de aanvrager verbonden is. Wilt u een boek ter inzage ontvangen? Een docentenexemplaar aanvragen kunt u doen vanaf de detailpagina van het betreffende boek. Klik hiervoor op de knop ‘docentenexemplaar’ aan de rechterzijde.

Voorwaarden aanvragen docentexemplaren
Wilt u een docentexemplaar aanvragen? Bekijk onze voorwaarden.


Volumekorting
Bij aankoop van 10 of meer dezelfde boeken, komt u in aanmerking voor volumekorting. Deze wordt achteraf toegekend en is als volgt opgebouwd:

—    bij 10 tot 29 exemplaren: 5% korting

—    bij 30 tot 99 exemplaren: 10% korting

 Bij grotere afnames raden wij aan telefonisch contact op te nemen met de klantenservice 030 - 638 37 36

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe uitgaven en herzieningen? Hier kunt u zich aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven.

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur