Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop
Terug naar overzicht

Sociale Vaardigheden

Sociale Vaardigheden

, , ,

ISBN: 9789035230811

Levertijd: 2-4 werkdagen

1e druk, 2009

Pagina's: 192

Harde kaft

€ 64,95

Bestellen

Bookshelf (€ 49,95)

Op een afdeling Radiotherapie, Radiologie en/of Nucleaire geneeskunde wordt gewerkt met patiënten en samengewerkt met collega's en andere disciplines; er wordt vergaderd, overlegd, gepland, georganiseerd en veranderd. Kortom, communicatie, patiëntgericht handelen, samenwerken, begeleiden en andere sociale vaardigheden behoren tot de functie-eisen.

Voor het vak Sociale vaardigheden bestaat nog geen specifieke vakliteratuur gericht op de radiodiagnostiek, radiotherapie en nucleaire geneeskunde, waarin de eindtermen en functie-eisen aan bod komen. Dit boek vult deze lacune.

Sociale vaardigheden bestaat uit vier delen waarin achtereenvolgens het persoonlijk functioneren, samenwerken, effectiviteit en efficiëntie, en veranderingsprocessen uitvoerig aan bod komen. Het leerboek is verrijkt met uitgebreide casuïstiek en verhelderende opdrachten.

Sociale vaardigheden maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. De uitgave van deze boeken is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL), de hbo-opleidingen Medische Beeldvorming en radiotherapeutische Technieken (MBRT), en Elsevier gezondheidszorg.

€ 64,95

Bestellen

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur