Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop
Terug naar overzicht

Kleine kwalen bij kinderen, Bookshelf

Geen cover beschikbaar

, ,

ISBN: 9789035236493

Levertijd: 2-4 werkdagen

2de druk, 2014

Pagina's: 760

Bookshelf

€ 39,95

Bestellen

Let op: Dit is een Bookshelfproduct op een educatief e-bookplatform. Meer informatie.

Kleine kwalen bij kinderen biedt een uitgebreid overzicht van typische kleine en meestal onschuldige kwalen die bij kinderen voorkomen, zoals krentenbaard, platvoeten en waterpokken. Daarmee onderscheidt dit boek zich van andere boeken over kindergeneeskunde, waarin vooral aandacht is voor ernstige aandoeningen.
Van alle 133 aandoeningen worden etiologie, diagnostiek, beleid en beloop beschreven. De vele foto's tonen de kenmerken van de verschillende aandoeningen en verduidelijken daarmee de tekst.

In deze geheel herziene druk is veel nieuw beeldmateriaal opgenomen. Daarnaast bevat het boek een aanzienlijk aantal nieuwe hoofdstukken. De vernieuwde opmaak heeft de bruikbaarheid verbeterd. Waar mogelijk wordt verwezen naar informatiemateriaal voor ouders en verzorgers.

Kleine kwalen bij kinderen is geschreven volgens dezelfde opzet als het succesvolle boek Kleine kwalen in de huisartspraktijk. Hoewel het boek in de eerste plaats geschikt is voor huisartsen en huisartsen in opleiding, consultatiebureauartsen, jeugdartsen en kinderartsen, biedt het ook waardevolle informatie voor andere medische professionals die met kinderen werken.

De inhoud van dit boek sluit aan bij de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

€ 39,95

Bestellen

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur