Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop
Terug naar overzicht

Geneesmiddeleninformatie

Geneesmiddeleninformatie

,

ISBN: 9789035234611

Levertijd: 2-4 werkdagen

10de druk, 2012

Pagina's: 352

Harde kaft

€ 72,95

Bestellen

Bookshelf (€ 69,95)

De afgelopen jaren is de behandeling met geneesmiddelen complexer geworden. De hulp van verpleegkundigen wordt steeds vaker ingeroepen bij de toenemende thuisbehandeling, en hbo-geschoolde farmakundigen en farmaceutisch consulenten hebben hun entree gemaakt. Ook het voorschrijven van geneesmiddelen door nursepractitioners is bijna een feit.

'Geneesmiddeleninformatie' is een handboek en naslagwerk bestemd voor verpleegkundigen, apothekersassistenten, praktijkondersteuners en anderen, die in hun dagelijkse werkzaamheden met geneesmiddelen in aanraking komen. Een goede kennis van geneesmiddelen is voor al deze groepen onontbeerlijk.

In verband met de introductie van generiek voorschrijven in de ziekenhuizen is in de tekst gekozen voor de generieke naam van geneesmiddelen. Wel worden in tabellen de merknamen genoemd. De hoofdstukken die bij elkaar horen op basis van werking, zijn geclusterd in blokken.

De wijziging van de 9e en 10e druk ten opzichte van de 8e druk is de onlinetoevoeging StudieCloud. De lezer kan via deze internetsite voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deeplinks met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. Deze site is te bereiken via www.studiecloud.nl en door de scratchcode uit het boek te gebruiken.

De eindredactie was in handen van drs. J.J.F. Bütterhoff en drs. F.A.C. van Opdorp, beiden apotheker. Bij de selectie van de auteurs is gestreefd naar een ideale mix tussen ziekenhuisapothekers en openbaar apothekers, zodat ieders specifieke praktijkervaring voor de lezer beschikbaar komt.

Geneesmiddeleninformatie is een handboek en naslagwerk bestemd voor verpleegkundigen, apothekersassistenten, praktijkondersteuners en anderen, die in hun dagelijkse werkzaamheden met geneesmiddelen in aanraking komen. Een goede kennis van geneesmiddelen is voor al deze groepen onontbeerlijk.

€ 72,95

Bestellen

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur