Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop
Terug naar overzicht

Ondernemen in de Fysiotherapie

Ondernemen in de Fysiotherapie Inkijkexemplaar

ISBN: 9789035231764

Levertijd: 2-4 werkdagen

1e druk, 2011

Pagina's: 267

Harde kaft

€ 51,95

Bestellen

'Ondernemen in de fysiotherapie' gaat over alles wat een ondernemer in de fysiotherapie moet weten om van zijn fysiotherapiepraktijk een succesvolle onderneming te maken. Het boek beschrijft het ondernemerschap in brede zin. Alle kanten van het ondernemerschap worden belicht en toegelicht vanuit de praktijk. Van analyse van de zorgmarkt tot strategisch management, van communicatie tot ICT en verzekeringen. Het theoretische kader is met herkenbare voorbeelden uit de praktijk geïllustreerd.

Het boek is speciaal geschreven voor fysiotherapeuten met (interesse in) een onderneming in de eerste lijn. Het is uitstekend geschikt als studieboek voor studenten fysiotherapie die zich willen verdiepen in het ondernemerschap als onderdeel van het beroepscompetentieprofiel. Prikkelende vragen aan het einde van elk hoofdstuk en verwijzingen naar recente literatuur en websites helpen de student. Ook fysiotherapeuten in loondienst die overwegen om voor zichzelf te beginnen, kunnen met dit boek goed uit de voeten. Daarnaast is het een handig en inspirerend
naslagwerk voor iedere fysiotherapeut met een eigen onderneming.

De redactie van 'Ondernemen in de fysiotherapie' was in handen van doorgewinterde ondernemers in de fysiotherapie die graag hun kennis en ervaring delen. De redactie heeft nauw samengewerkt met gastauteurs die de dagelijkse praktijk van het ondernemen in de fysiotherapie goed kennen.

€ 51,95

Bestellen

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur