Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop
Terug naar overzicht

Interactievaardigheden, Bookshelf

Geen cover beschikbaar

,

ISBN: 9789036812528

Levertijd: 2-4 werkdagen

2de druk, 2016

Pagina's: 177

Bookshelf

€ 22,99

Bestellen

Let op: Dit is een Bookshelfproduct op een educatief e-bookplatform. Meer informatie.

Interactievaardigheden, digitaal, nodigt je uit om beter te leren kijken naar kinderen en van daaruit aan de slag te gaan met de zes interactievaardigheden. Deze zes interactievaardigheden worden diepgaand uitgewerkt en vertaald naar de verschillende leeftijdsgroepen baby, peuter, kleuter als schoolkind. De kracht van het boek schuilt in de combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden, filmmateriaal, concrete aanwijzingen en een scala aan verwerkingsopdrachten waarmee je je eigen vaardigheden kunt oefenen.
Interactievaardigheden is geschikt voor de initiƫle opleiding PW3 en PW4, maar ook voor alle pedagogisch medewerkers die willen werken aan hun interactievaardigheden. Hoewel de meeste voorbeelden en filmfragmenten uit de kinderopvang (kdv, psz, voorschool, nso) komen, is het boek ook zeer goed bruikbaar voor aangrenzende werkvelden, zoals de gastouderopvang en het onderwijs.
De auteurs hebben jarenlange ervaring opgedaan als docent en coach in de opleiding PW3/4 en ontwikkelden diverse trainingen. Vanuit die werkzaamheden merkten zij hoe cruciaal de interactievaardigheden zijn in de pedagogische kwaliteit van de professionals en hoe belangrijk het kijken naar beeldmateriaal is in het herkennen en verwerven van deze vaardigheden.

€ 22,99

Bestellen

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur