Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media Klantenservice
In de shop

Auteurs

Bent u specialist in uw vakgebied en wilt u graag uw kennis delen? Bohn Stafleu van Loghum is altijd op zoek naar auteurs die gepassioneerd en gestructureerd kunnen schrijven. Dankzij uw talent publiceren wij hoogwaardige wetenschappelijke uitgaven en (studie)boeken voor hbo en mbo.

Waarom kiezen voor BSL?
Bohn Stafleu van Loghum is een toonaangevende multimediale uitgeverij voor de gezondheidszorg. Onze missie is uw vakkennis op de juiste wijze voor de juiste personen beschikbaar maken. Omdat wij onze doelgroepen goed kennen en goed weten te bereiken heeft uw publicatie bij ons de grootst mogelijke kans van slagen. Iedere uitgever bij Bohn Stafleu van Loghum is gespecialiseerd in één of enkele vakgebied(en) of doelgroep(en) binnen de gezondheidszorg. Uw uitgever is daarom een gelijkwaardige gesprekspartner voor u en staat u met raad en daad terzijde om uw publicatie tot een succes te maken.

Contact
Bent u autoriteit in uw vakgebied of hebt u hiervoor vernieuwende ideeën? Wilt een hoogwaardige bijdrage  leveren aan nieuwe of bestaande uitgaven van Bohn Stafleu van Loghum? Bel of mail naar het secretariaat:Geneeskunde, Paramedisch, Beleid en Management:
Joke Vermeer
joke.vermeer@bsl.nl
030 - 638 36 05

Verpleegkunde en Verzorging, Agogisch en Kinderopvang:
Mary ten Boden
mary.ten.boden@bsl.nl
030 - 638 37 74

Over ons

  • iDeal
  • Creditcards
  • PostNL
  • Bestelling op factuur